KTTK Pingouin

contact

Clubinfo

Opgericht in 1933 met stamnummer B005, is Pingouin, na landskampioen en Europees bekerhouder Villette Charleroi, de oudste Belgische tafeltennisclub. Na diverse omzwervingen in het Leuvense, met onder meer lokalen in de Diestsestraat, de Heverleese Tuinbouwveiling, de Ridderstraat, en de University Squash Club, bevinden wij ons sinds kort in Wilsele achter het stadhuis langs de Aarschotsesteenweg. In 2008 heeft de club zich omgevormd tot een VZW. De laatste jaren heeft het damesteam zich weten opwerken naar de Nationale reeksen. In seizoen 2009-2010 spelen ze in eerste Nationale, meteen de eerste Vlaams-Brabantse damesploeg die daarin slaagt. Je bent altijd welkom om te supporteren tijdens de thuismatchen (zie kalender) op zaterdagnamidag in het Redingenhof vanaf 14u.

Wil je ook eens een balletje komen kloppen? Of gewoon eentje drinken en de sfeer opsnuiven. Kom eens langs in Wilsele tijdens de openingsuren. Ons adres vind je onder adres. Tot binnenkort!

Lidgeld

  • Jeugd & niet-competitie: 100
  • Competitiespelers: 140
Leden zijn verzekerd voor gebeurlijke ongevallen tijdens training en competitie en activiteiten georganiseerd door de club.

 

Archieven

Je kan ook gewoon door de site browsen.

Onze club heeft een rijke historiek. Een deel van de archieven, zoals eindrangschikkingen, leden, lokalen enz. van vervlogen tijden kan je hier raadplegen.