KTTK Pingouin

contact
21/09/2006
Barbecue
Er werd weer hard gewerkt, goed gegeten, veel gedronken en iedereen had prijs. Kortom, het was weer heel gezellig op onze barbecue.

Deze keer hebben we wat meer foto's dan de vorige keer. Klik hier

De eerste helpers arriveren al om 9u aan de zaal, terwijl anderen thuis nog vroeger begonnen zijn met voorbereidingen van groenten enz. Met de hulp van geroutineerde mankrachten stonden de tafels in de zaal in een paar uur tijd, met tafellakens, onderleggers, kaarsen, prijslijsten...

Ondertussen werd de bar klaargezet, tombolaprijzen gerangschikt, barbecue aangestoken, prijslijsten herdrukt, eten voor de vegetariers gehaald, enz.

Rond 13u wordt, terwijl de gasten al genieten van een apertief, wordt het startsein gegeven voor de barbecue. Onze bakkers zullen het geweten hebben. Bij momenten is het moeilijk om bij te houden. Daarbij de stress om niets te zwart te mogen bakken - we hadden jaar veel minder overschot in vlees hadden voorzien dan vorige jaren - kan je je voorstellen dat ze gezweet hebben. Bedankt mannen!

Een van de pluspunten van de zaal is dat hij een afwasmachine heeft. Helaas konden we die deze keer niet gebruiken. Het werden dus enkele uren extra handenarbeid. Bedankt aan alle dames die hier meegeholpen hebben.

In het opruimen van de zaal zijn we al even geroutineerd als in het klaarzetten. En na het dweilen van de vloeren, opruimen van de keuken, tellen van de drank, vuilzakken verzamelen, konden we nog even genieten van de laatste restjes taart en cocktail. Om 19u30 - heel vroeg tegenover vorige jaren - kunnen we dan de duur achter ons laten dichtvallen en terugkijken op weer een geslaagde barbecue.

Hartelijk dank aan alle medewerkers die zo dit evenement hebben doen slagen.
Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.