KTTK Pingouin

contact
07/06/2006
Verslag algemene vergadering
Met een kleine vertraging van 15' begonnen we eraan en één uur en een kwartier later werd de algemene vergadering afgesloten. Niet al te lang voor toch wel een volle agenda. We overlopen in het kort de punten.

Inleiding

Onze voorzitter overloopt het afgelopen seizoen met vooraan de tgv van onze dames. De boemeltrein met zeven wagonnetjes willen we snel vergeten.

Kasverslag

André als penningmeester overloopt de financiële stand van zaken.

Klassementen

Michel maakt de nieuwe klassementen bekend. De nieuwe klassementen zullen eerstdaags op de site te vinden zijn.

Bestuur

De (her)verkiezing van de bestuursleden is ook een klassieker in deze vergadering. Deze keer zijn er wel wat veranderingen te noteren en verwelkomen we twee nieuwe bestuursleden. Het nieuwe bestuur:VoorzitterSoit Overloop
SecretarisMichel Van Damme
PenningmeesterAndré Van Damme
InterclubverantwoordelijkeDiane De Paepe
MateriaalmeesterHomeer Carels (nieuw)
Jeugd (incl tornooien en stages)Maarten Evens (voorheen feestcomité)
FeestcomitéNathalie D'Hondt (nieuw)


Ploegensamenstelling

Een voorontwerp van indeling wordt voorgesteld aan de leden. Verder legt onze voorzitter het voorstel uit dat Pingouin deed op de algemene vergadering van de VTTL Vlaams-Brabant, omtrent de puntentelling in de competitie.
Het voorstel houdt een totaal nieuwe puntentelling in en heeft tot doel de opstelling van de ploegen zo eerlijk mogelijk te laten gebeuren. Het voorstel werd door de provincie aanvaard. Het gaat wel om zo een grote omschakeling dat dit ook op nationaal niveau moet goedgekeurd worden. We houden je op de hoogte, maar het zal niet meer voor komend seizoen zijn.

Diversen

Aankondiging barbecue: 17 september 2005

De trainingen (dinsdag) gaan door tot einde juni.

Opmerkingen

De talrijke opmerkingen en ideeën van de leden bewijzen de betrokkenheid van onze leden, wat we graag zien. We onthouden ondermeer dat er meer aandacht zal gaan naar de maandagtrainingen.

Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.