KTTK Pingouin

contact
24/05/2006
Dubbeltornooi
We onthouden vooral dat het laat is geworden en dat het heel plezant was. We hebben enkele verwachte teams gezien en enkele nieuwe combinaties, de ene al wat minder succesvol dan de andere. Wie de eervolle winnaar werd, lees je in dit verslag.

Er werd gespeeld in een poule van 5 teams en één van 4 teams. En de eerste poule werden Bart en ikzelf, voor de eerste keer dubbelpartners, laatste en wegens gebrek aan een vijfde plaats in de andere poule, eervol laatste in het klassement. Maar we zijn toch trots op de behaalde 7 punten.

Bruno en Elke, ook een eerste keer partners in dubbel, was het enige gemengde duo. Net als Homeer en Michel werden ze vierde in hun poule maar wonnen ze de strijd om de zevende plaats. Een oogrollende, hoofdschuddende Tom samen met Swat moest het stellen met een derde plaats in de eerste poule, net als Timothee & Sven in de andere poule. Een puike prestatie van deze laatsten om uiteindelijk de vijfde plaats te pakken.

De plaatsen 1 en 2 in elke poule gaven recht op een plaats in de halve finale. Tineke & Nathalie speelden daarin tegen André & Philippe, Diane en nieuwkomer Nancy tegen Georges en Felix. Voor één keer waren de dames de mindere in luidruchtigheid en dat bleek te lonen, want de heren mochten de kleine finale spelen. Georges en Felix werden vierde, André en Philippe behaalden brons.

Een finale tussen 4 dames waarin het dubbel noppengeweld van Diane en Nancy geen obstakel was voor de ge-oliede machine Tineke & Nathalie. Zilver voor Diane en Nancy. Goud voor Tineke & Nathalie.

Er zullen waarschijnlijk sommige teams veranderen en andere gelijk blijven, maar zeker is dat er volgend jaar weer een dubbeltornooi zal zijn.
Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.