KTTK Pingouin

contact
16/05/2006
Eindronde Dames A
>We kunnen er niet over zwijgen, onze dames die afgelopen weekend zo gepresteerd hebben. Hier een verslag van het weekend door Tineke.


Na een zonnige dag trokken we op vrijdagavond richting zee om tegen Wenduine te spelen. Zij werden tweede in de andere reeks van landelijke. We wisten dat het geen simpele opdracht zou zijn. De meeste mensen verwachtten dat wij serieus zouden verliezen, maar wijzelf en de mensen van onze club, vonden het toch het proberen waard. Toen we in Wenduine aankwamen, zagen we dat de tegenstander met b4, b4 en c2 speelde, hun vaste ploeg dus. Wij, met c0,c0 en c4 waren ook daar met onze trouwe ploeg. Het waren spannende matchen, de ene match al wat spannender dan de andere.

Al vlug had Wenduine door dat het niet zo simpel zou zijn. Want het ging van 1-1, naar 2-2, naar 3-3, toen de dubbel eraan kwam. We besloten om de dubbel te laten spelen door moeder en dochter: Diane en Tineke. Het werd een spannende match, maar wij verloren met 3-2. Het stond dus 4-3 voor Wenduine. Maar we beten door en we kwamen tot een 4-5 voorsprong. Nathalie was extra gemotiveerd en na een spannende, en zeer mooie match, won Nathalie. We hadden gewonnen in Wenduine met 6-4, wie had dat verwacht?! We bleven zaterdag een dagje relaxen aan zee, genietend van onze overwinning. Want we kregen vrijdag, nadat de matchen gespeeld waren, te horen dat de winnaar zeker zou opgaan naar tweede nationale. Ons geluk kon dus echt niet op!

Na een dagje aan zee, trokken we terug naar Leuven, klaar voor een terugwedstrijd zondag. We hadden al supporters opgetrommeld, die massaal kwamen. We hadden zelfs champagne koel gelegd, want er was een kans dat we zouden opgaan. Als een razende trein gingen we van start en al gauw stonden we 3-0 voor! Toen we er met de dubbel 5-2 van maakten, was de overwinning een feit. De flessen lieten we alvast knallen voor de supporters, maar de spelers moesten nog eventjes wachten. Een beetje afleiding voor de spelers, kon niets veranderen aan het niveau van de matchen en zo werd het 7-2. De tiende match was nog spannend en verloor Tineke nipt met 3-2. De 7-3 overwinning stond vast, we hebben nog lang gevierd en we zijn zeker klaar voor volgend seizoen!
Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.