KTTK Pingouin

contact
17/01/2006
Tom Overloop
Met deze titel verschijnen in "Tafeltennis Vlaams-Brabant en Brussel", het officieel blad van het provinciaal comité, het is uniek. Lees hoe de VTTL de krachttoer van onze sterspeler op het provinciaal kampioenschap beschrijft.

"
(...)
Tijdens de voorbije kampioenschappen hebben wij een uniek feit mede te delen. In onze provincie is er namelijk een jeugdspeler die het voor mekaar heeft gekregen om zich in te schrijven in 6 reeksen (wat niet de eerste keer is), hij is er nu in gelukt om in deze 6 reeksen het goud naar zich toe te eigenen.

Tom Overloop - C0 van Pingouin Leuven heeft deze krachttoer uitgehaald.

Tom wist de titel in de reeks C-Heren enkel te winnen niettegenstaande dat hij in de 5de set draaide met een achterstand van 5-1 tegen Jean-Paul De Smet van Vilvo.

In de reeks Dubbel C-Heren in een spannende finale, haalde hij samen met zijn clubgenoot Philippe Grignard tegen het sterke team van Galmaarden (Defrere D. - De Preter D.) het goud naar zich toe.

Het dubbel gemengd C won hij samen met zijn zuster Tineke tegen niemand minder dan zijn moeder Diane De Paepe gekoppeld aan Philippe Grignard.

In de Jeugdreeksen won hij eveneens 3 gouden medailles.

Bij de Juniors Jongens in finale tegen Hendrik Vandeput - C0 van Diest.

Juniors dubbel, samen met Hendrik Vandeput, tegen het duo Alexander Younes en Fawad Bazmahamed van Foyer-Bis.

De titel bij de Juniors Gemengd won hij samen met, nog maar eens zijn zuster, Tineke Overloop. De tegenstanders waren hier Jasper Van Den Driessche en Daphne Gielen van Meerdaal.

Tom nogmaals proficiat met je huzarenstuk en wij duimen voor U op de Vlaamse Kampioenschappen, om alzo onze provincie aan een gouden medaille te helpen.

De leden van het provinciaal Comité
"
Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.