KTTK Pingouin

contact
18/12/2005
Statistieken en Google
Het is 4 maanden geleden dat onze website verhuisd is naar zijn eigen domein. En we zijn blij vast te stellen dat de populariteit stijgt. Steeds meer mensen vinden hun weg tot de site en het aantal bezoeken nam de eerste 3 maanden zelfs exponentieel toe.

Dat terwijl we tot dan nog niet te vinden waren via Google, toch wel de populairste zoekmotor. Dat het zo lang geduurd heeft om op Google te verschijnen heeft alles te maken met Google zelf. Zoals het een goede webmaster betaamt, hebben we al snel de nieuwe site aangemeld bij Google. Maar het is daar vooral een kwestie van geduld te hebben. En nu is het dus zover. Met zoektermen "pingouin" en "leuven", of "kttk" en "leuven" kom je bij ons terecht. Maar ook met specifieke woorden die in de artikels gebruikt worden kan je er bij uitkomen. Hopelijk vindt iedereen nu de juiste site en gaat niemand ons nog zoeken in Rapengang.

Steeds meer mensen vinden hun weg tot de site hetzij door het adres rechtstreeks in te typen, hetzij via andere zoeksites of andere (tafeltennis-)sites die naar hier verwijzen.

Aantal bezoeken per maand (dit is niet het aantal bezoekers)

September61
Oktember116
November292
December (tot 14/12) 164


Er wordt het meest naar onze site gekeken tussen 22u en 23u; (13% van de hits). Tussen 2u en 8u (in de nacht) krijgen we toch 2,5% van de bezoeken. De slaap niet kunnen vatten en toch maar even beginnen surfen? Populairste pagina is de hoofdpagina (logisch want daar begin je meestal mee) gevolgd door de foto's. We kunnen dus besluiten dat de artikels wel gelezen worden maar dat foto's het 'm toch altijd doen. Waarvan akte.

Het webteam
Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.