KTTK Pingouin

contact
30/05/2007
Algemene vergadering
Wie er dinsdag niet bij was kan hier lezen wat hij/zij gemist heeft. Worden we een VZW? Wanneer is de barbecue? Wie sleepte welke prijzen in de wacht? Met enkele foto's.

Onze voorzitter leidt de vergadering in door in het kort het voorbije seizoen te overlopen.
Michel, de secretaris, overloopt de nieuwe klassementen, die inderdaad nog niet op de site staan, maar dat zal niet zo lang meer duren.
Daarna brengt de penningmeester het kasverslag.
Onze sterktelijst wijzigt enigzins. We betreuren het vertrek van Nancy en Bart. En we verwelkomen Sanne Radoes (Sint-Truiden) en André (vijfde in het clubtornooi).

VZW
Onze voorzitter kondigt aan dat we, als alles volgens plan verloopt, de volgende algemene vergadering niet meer als feitelijke vereniging, maar als VZW zullen houden. De statuten worden momenteel gefinaliseerd en zullen éénmaal definitief, op de website geplaatst worden. Heb je vragen of opmerkingen over dit onderwerp of de statuten, dan mag je die steeds aan het bestuur doorgeven. Gelieve belangrijke opmerkingen wel enkele weken vóór de volgende AV door te geven zodat de impact ervan goed bekeken kan worden.

Enkele aankondigingen
- nu zaterdag 2 juni gaat het jeugdcriterium van Vlaanderen voor miniemen en preminiemen door in het Redingenhof. Pingouin verzorgt daar de bar met eten en drank. Helpers steeds welkom. Van 9u tot 18u.
- Onze jaarlijkse barbecue gaat door op 2 september. Maak je nu alvast vrij!

En tot slot natuurlijk de bekerwinnaars van dit seizoen.

Het podium van het clubtornooi ziet er als volgt uit: 3de plaats: Diane

2de plaats: André

1ste plaats: Tineke


Percentagebeker: Timothee

Beker voor Belgische kampioenen dames dubbel C: Diane en Nathalie

Beker meest verdienstelijk clublid: ????? We houden de spanning erin tot de volgende AV. Zo ziet de beker er uit:

Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.