KTTK Pingouin

contact
25/03/2007
Nathalie en Diane Belgisch kampioen dames dubbel C

Vorige zondag vonden in Louvain-La-Neuve de Belgische kampioenschappen dubbel plaats. Met Nathalie en Diane, beiden C0, waren wij na eerdere provinciale overwinning geselecteerd voor de Belgische kampioenscappen C-reeks. Zeker een te duchten dubbel, want Nathalie was enkele weken terug ook al individueel kampioen van Vlaanderen geworden in deze reeks.

In de eerste ronde werden onze dames gezien hun klassering
vrijgeloot.Vervolgens wonnen ze vlot met 3-0 de 1/8 finale tegen Ine Bolsens en Jessie Vriens (C4-C6) uit Antwerpen. Ook de 1/4 finale tegen Céline Depris en Christel Wauthier uit Namen, beiden C0, werd nog vrij vlot gewonnen met 3-1.

Dus klaar voor het betere werk. In de halve finale moesten ze partij geven aan de zusjes Carine en Brigitte Jenart van Henegouwen. Na een spannende 5-setter werd het uiteindelijk 3/2 in het voordeel van onze dames.
Vervolgens op naar de finale tegen het Limburgse dubbel Ellen Vanerum en Kristel Coemans (C0-C2). Een zeer spannende wedstrijd, waarin verbeten gevochten werd voor elk punt, een Belgisch kampioenschap waardig.

Uiteindelijk behaalden onze dames opnieuw een nipte 3/2 overwinning.  Schitterende overwinning van onze dames, want enige podiumplaats voor Vlaams-Brabant op dit evenement, maar ook eerste Belgische kampioenschapstitel voor ons aller KTTK Pingouin Leuven na bijna 75 jarig
bestaan


Een trotse voorzitter

 

 

Nathalie en Diane Belgisch kampioen

Nathalie en Diane Belgisch kampioen

Reacties

Er zijn geen reacties op dit artikel.

Je kan niet meer reageren op dit artikel.